ÁRTERÁPIA

20%-os árengedmény minden termékre

május 17. - június 18.

Kedves Gyógytornászok!

Szeretnénk bemutatni megújult honlapunkat, amin a Rehab Zrt. kereskedelmi (nem TB támogatott) termékei kaptak helyet. Az elmúlt hónapokban mindegyik márka választéka újdonságokkal bővült, a termék leírások kiegészültek gyakorlatsorokkal, magyar nyelvű videókkal.  

A böngészéshez és vásárláshoz a május 17. –  június 18. között leadott rendeléseitekre 20% árengedménnyel csinálunk kedvet, amely minden termékre érvényes, ami a honlapon megtalálható. A kosárba rakott termékekre regisztrációt követően az MGYFT_20 kód feltüntetésével tudjátok érvényesíteni az árengedményt, az akciós időszakban akár több alkalommal is.
Amennyiben az akciós időszakon belül készlethiánnyal szembesülnétek, arra a termékre vonatkozó megrendeléseiteket Csesznák Anikó kereskedelmi asszisztens részére a csesznak.aniko@rehabrt.hu email címre küldjétek el. Az áru
beérkezését követően szállítási költség nélkül azonnal teljesítjük a megrendeléseiteket, a számlán érvényesítve a 20%-os árengedményt.
Ha cégetek részére szeretnétek megvásárolni a termékeket, ne ezen a felületen adjátok le a rendelést. Szerződésért és az aktuális nagykereskedelmi árlistáért keressétek Halasy Albert kiemelt ügyfélkapcsolati menedzsert az alábbi elérhetőségeken:
Mobil: +36304447055
Email: halasy.albert@rehabrt.hu 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Qmed labléc

A Qmed márka a MEYRA csoport saját márkája, mely Európa számos országában vezető gyógyászati segédeszköz gyártó és forgalmazó cégeket tömörít. A Meyra csoport magyarországi leányvállalata a Rehab Zrt. a Qmed márka kizárólagos hazai forgalmazója. 

 
Cookie beállítások

2000 Szentendre, Kalászi út 3

06-26-886-288

qmedinfo@rehabrt.hu

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 20 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 20 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz