Qmed

A Qmed márka a MEYRA csoport saját márkája, mely Európa számos országában vezető gyógyászati segédeszköz gyártó és forgalmazó cégeket tömörít. A Meyra csoport magyarországi leányvállalata a Rehab Zrt, a Qmed márka kizárólagos hazai forgalmazója. 
A Qmed termékcsalád széles választékot kínál mind az egészségmegőrzés, mind pedig a terápia területein egyaránt. Folyamatosan bővülő és innovatív termékportfólióval rendelkezik, mely a hosszú távon is tartós és megbízható termékeket elérhető áron kínálja vásárlói részére. A Qmed termékek kiváló minőségben, gyermekek és felnőttek részére egyaránt biztonságos használatra tervezve, esztétikus csomagolásban kerülnek forgalomba. A termékfejlesztési folyamat során minden felhasználói igényt igyekeztünk figyelembe venni az otthoni és munkahelyi felhasználástól kezdve a műtét vagy sérülés utáni rehabilitációig. 

Böngésszen és vásároljon a kimagasló ár-érték arányt képviselő Qmed termékek széles választékából!

Letölthető katalógus itt!

Hírlevél feliratkozás

Qmed labléc

A Qmed márka a MEYRA csoport saját márkája, mely Európa számos országában vezető gyógyászati segédeszköz gyártó és forgalmazó cégeket tömörít. A Meyra csoport magyarországi leányvállalata a Rehab Zrt. a Qmed márka kizárólagos hazai forgalmazója. 

 
Cookie beállítások

2000 Szentendre, Kalászi út 3

06-26-886-288

qmedinfo@rehabrt.hu

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 20 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 20 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz