Qmed Active

Mozgásterápiás termékek
A Qmed Active mozgásterápiás termékcsalád felfújható termékei minden ízület és az ízületet támogató mélyizomrendszer erősítésére kíméletes és biztonságos megoldást kínálnak. A pumpával szabályozható keménységű felületeken való egyensúlyozás javítja a koordinációs készséget és hasznos ingereket biztosít a gyermekek fejlődő idegrendszere számára is. Az akupresszúrás termékek az idegvégződések stimulálásával és a vérkeringés fokozásával járulnak hozzá az egészségmegőrzéshez. A kéz- és ujjerősítő termékek a kéz kisizmainak, a kézfej izomerejének fejlesztésére szolgálnak. Az SMR masszázseszközök pedig segítséget nyújtanak az izompólyában létrejött fájdalmas trigger pontok ellazításában, az ízületek mozgástartományának növelésében, terhelést követően az izmok regenerációjában. 
A kiváló minőségű Qmed Active termékek a terápiás rendelők kiemelt igénybevételére és otthoni használatra egyaránt ideálisak.
 

Hírlevél feliratkozás

Qmed labléc

A Qmed márka a MEYRA csoport saját márkája, mely Európa számos országában vezető gyógyászati segédeszköz gyártó és forgalmazó cégeket tömörít. A Meyra csoport magyarországi leányvállalata a Rehab Zrt. a Qmed márka kizárólagos hazai forgalmazója. 

 
Cookie beállítások

2000 Szentendre, Kalászi út 3

06-26-886-288

qmedinfo@rehabrt.hu

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 20 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 20 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz