Qmed Care

Gondoskodás

Lábunk a teljes vázrendszerünk alapja, így az anatómiai struktúra megőrzése és helyreállítása a legtöbb mozgásszervi betegség terápiájának a része. A Qmed Care termékcsalád lábterápiás termékei széleskörű megoldást kínálnak a láb egészséges boltozatainak, illetve a lábujjak anatómiai helyzetének megőrzésére. Ez különösen fontos állómunka vagy túlsúly miatti fokozott terhelés, illetve a deformitásra való örökölt hajlam esetében. A termékek rendszeres és tartós használatával lehetősége van az esetlegesen kialakult bütyök kezelésére: a degeneratív folyamat megállítására, korai szakaszban történő visszafordítására.  


A Qmed Care otthonápolási termékek könnyen alkalmazható, praktikus megoldást kínálnak minden tartósan fekvő vagy mozgásában akadályozott beteg részére.

 

Hírlevél feliratkozás

Qmed labléc

A Qmed márka a MEYRA csoport saját márkája, mely Európa számos országában vezető gyógyászati segédeszköz gyártó és forgalmazó cégeket tömörít. A Meyra csoport magyarországi leányvállalata a Rehab Zrt. a Qmed márka kizárólagos hazai forgalmazója. 

 
Cookie beállítások

2000 Szentendre, Kalászi út 3

06-26-886-288

qmedinfo@rehabrt.hu

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 20 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 20 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz