TULI’S

Az amerikai Medi-Dyne cég már több, mint 20 éve fejleszt olyan szabadalmaztatott innovatív termékeket, melyek elsődleges célja, hogy használóik megőrizzék vagy visszaszerezzék mozgásszabadságukat. A cég márkái közül a TULI’S kizárólagos magyarországi forgalmazója a Rehab Zrt.
A TULI’S termékek egyedülálló alkotóeleme a kétrétegű cellás kialakítás, mely a vezető amerikai lábterapeuták tanácsai alapján hűen utánozza a láb saját ütéscsillapító rendszerét, a sarkokcsontunkat természetesen körbeölelő sejtszerkezetes felépítésű zsírszövetet. A termékek kiváló minőségét a szabadalmaztatott ütéscsillapító technológia mellett az egyedi anyagválasztás is garantálja: kopásálló, rugalmas, bőrbarát anyagok, melyek fokozott és tartós terhelés alatt is megtartják eredeti

 

Hírlevél feliratkozás

Qmed labléc

A Qmed márka a MEYRA csoport saját márkája, mely Európa számos országában vezető gyógyászati segédeszköz gyártó és forgalmazó cégeket tömörít. A Meyra csoport magyarországi leányvállalata a Rehab Zrt. a Qmed márka kizárólagos hazai forgalmazója. 

 
Cookie beállítások

2000 Szentendre, Kalászi út 3

06-26-886-288

qmedinfo@rehabrt.hu

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 20 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 20 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz